Homok szállítás

Cégünk Budapesten egész területén és a vonzáskörzetében is verhetetlen árakon vállalja az építőiparban és közintézményekben (óvodákban, iskolákban és játszótereken) használt bármilyen típusú homok kiszállítását.

Mosott, osztályozott homok fajták közül választhat, azon belül a durva szeműtől a finom szemű homokig minden megtalálható, legyen szó bármilyen felhasználási területről.

A következő homok fajtákat szállítjuk:

Mosott, osztályozott homok, 0-1mm frakcióban: elsősorban falazáshoz és vakoláshoz javasoljuk, miután ezzel a fajtával nem repedezik meg a vakolat, szemben az agyagtartalmú bányahomokkal.

Bányahomok (sokan sárga homokként ismerik):  a magasabb agyagtartalma miatt kapta a nevét, mert sárgás, kötöttebb (nem mosott, finomított) homokfajta. Elsősorban homokozókhoz, falazáshoz és útalapok készítése során használatos.

Homok ár - homok szállítás a legjobb áron

Homok szállítás a lehető legjobb áron!

Homok ár

Homok ár vonatkozásában verhetetlenek vagyunk, miután egyenesen a bányából történik a kiszállítás, vevőink kiszolgálása. Nincsenek közvetítők, „ügynök-cégek”, akik feleslegesen teszik rá a saját hasznukat az árra, ezáltal tudjuk az Önök részére a lehető legalacsonyabb, kiváló minőségű homok ár garanciáját nyújtani. Számunkra megrendelőink megelégedettsége a legfontosabb.

Homok rendelés

Amennyiben további kérdése lenne szakértő munkatársaink állnak rendelkezésükre a +36 70 250 7617-es számon illetve a coloss61@gmail.com email címen. Rendelését természetesen leadhatja a weboldalunkon található üzenetküldő használatával is.

Homok szállítás

A homok szállítás Budapest teljes területén és az agglomerációban is biztosított és a X., XVI., XIV., XV. és XVII. kerületekbe kedvezményes áron tudjuk a fuvarszállítást nyújtani nemcsak homok szállítás, hanem bármely más, a weboldalunkon található anyagra vonatkozóan.

Rendelhető homok fajták

0-1 homok - főként falazáshoz használják malter alapanyagként

Sárga homok - főleg burkolatok, csatornacsövek, vízcsövek ágyazásához.és homokozókban használják