Murva szállítás

Murva ár, eladó murvaA murva mészkőből vagy dolomitból van. Jellegzetesen fehér színű, de természetesen ezen kívül létezik még sárgás és szürkés árnyalatban is. Az eladó murva mérete alapján kerül osztályozásra és szállításra:

Ágyazó murva 2-5mm:
Az ágyazó murvát térkövezésnél a kő ágyazati rétegeként használhatjuk fel a térkő és az alap között. Ezen kívül természetesen díszítésre is kiválóan alkalmas ez a murva méret, de ehhez általában eggyel nagyobb méretet szoktak használni.

Kerti murva 5-12, 12-20mm:
A legnépszerűbb díszítőmurva méret. Kert és ház körüli járdákhoz, autó beállókhoz szállítjuk leggyakrabban. A gyalogjárdához az 5-12-es kocsi beállókhoz a nagyobb szemű 12-20-as méretet javasoljuk.

Murva 20- 55mm:
Laza szerkezetű földeken készülő utak első szintű feltöltő anyaga. Hengerelés után a laza talajba ékelődve megakadályozza annak tovább süllyedését. Használható még kocsi beállókhoz is.

Murva szállítás ár

A minőség mellett számunkra rendkívül fontos, hogy a lehető legjobb murva eladó legyünk a piacon, és a legjobb murva árat biztosítsuk megrendelőinknek. Ezért a murvát közvetlenül a bányából szállítjuk, egyenősen Önhöz! Így nincs "középső ember", nincs extra költség és ezzel biztosítjuk, hogy nálunk a legalacsonyabb a kiváló minőségú murva ár.

Murva rendelés

A murva rendeléshez nincs más dolga, mint felhívni minket a +36 (70) 250 7617 számon, vagy írni nekünk a coloss61@gmail.com címre. Ha szeretné, a Kapcsolat oldalon található üzenetküldő formmal is leadhatja murva rendelését.

Murva szállítás

A murva szállítás Budapest összes kerületében és vonzáskörzetében elérhető, a  X. XVI. XIV. XV. XVII. kerületekbe pedig fuvardíj engedménnyel szállítunk murvat, vagy bármilyen más anyagot, amit a weboldalunkról rendel.

Rendelhető murva fajták

ágyazó murva - térkövezésnél és díszítésnél ideális

kerti murva - díszkertek járófelületeinek borítására, kocsibeállók építésére

poros murva - leginkább utak alapzatának kialakítására, térkövezéshez és viacolorozáshoz használják

murva 20-55 - utak feltöltésére és kocsibeállókhoz használják