Kerti murva

Kerti murva szállításFelszíni kőzetek aprózódásának következtében, a lemállott anyagok elszállítódása után a lerakódott üledékekből új kőzetek képződnek. Tengeri növények és állatok maradványaiból alakult ki a mészkő és a dolomit murva. A kibányászott murvát osztályozzák. 

A murva apró méretű kőzúzalék, összetört kő vagy borsókavics. A kereskedelemben kapható, 5-12, 12-20, illetve 20-55 számozású murva a dísz murva vagy kerti murva. A kerti murva élénk fehér színű, zúzott kő. Kétfajta kerti murva kapható: az 5-12-es, melynek mérete 5 mm és 1,2 cm között van, illetve a 12-20 –as, melynek mérete 1,2 cm és 2cm között van.

A kerti murva az 5-12 és 12-20mm közötti murva szemcsék halmazát jelenti. Előbbi leginkább díszkertek járófelületeinek borítására, pihenők kialakítására, utóbbi pedig kocsibeállók építéséhez használható. 

Kerti murva rendelés

A kerti murva rendeléshez nincs más dolga, mint felhívni minket a +36 (70) 250 7617 számon, vagy írni nekünk a coloss61@gmail.com címre. Ha szeretné, a Kapcsolat oldalon található üzenetküldő formmal is leadhatja kerti murva rendelését.